Договір публічної оферти

За цим Договором одна сторона Продавець, з одного боку, і будь-яка особа, яка прийняла умови даного Договору публічної оферти – Покупець, з іншого боку, далі разом – Сторони, уклали даний Договір публічної оферти (далі — Договір), адресований необмеженому колу осіб, який є офіційною публічною пропозицією Продавця укласти з Покупцями договір купівлі-продажу Товарів, фотографії яких розміщені у відповідному розділі Веб-сайту http://bbb.com.ua/.

Покупці при придбанні Товарів, зображення яких розміщені на відповідних сторінках Веб-сайту http://bbb.com.ua/, приймають умови цього Договору про нижченаведене.

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Договірні відносини між Продавцем і Покупцем оформляються у вигляді Договору публічної оферти. Натискання на сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/ у відповідному розділі кнопки “Оформити”, означає, що Покупець, незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа — підприємець), згідно чинного міжнародного та українського законодавства, взяв до виконання умови Договору публічної оферти, які вказані нижче.

1.2. Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статей 633, 641 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх Покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа — підприємець). При повній згоді з даним Договором Покупець приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати та доставки товару Продавцем, відповідальності за недобросовісне Замовлення і за невиконання умов цього Договору.

1.3. Даний Договір набуває чинності з моменту натискання на кнопку “Оформити”, яким Покупець надає згоду здійснити покупку наявного у Продавця Товару та діє до моменту отримання Покупцем Товару від Продавця і повного розрахунку з ним.

1.4. Для регулювання договірних правовідносин за Договором Сторони обирають та, в разі необхідності, застосовують українське законодавство. Якщо міжнародним договором, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України, встановлені інші правила, ніж ті, що встановлені українським законодавством, то застосовуються правила міжнародного договору.

  1. ТЕРМІНИ І ВИЗНАЧЕННЯ

«Договір публічної оферти» – публічний договір, зразок якого розміщений на Веб-сайті http://bbb.com.ua/, і застосування якого є обов’язковим для Продавця щодо придбання Товару, зображення якого розміщено на Веб-сайті http://bbb.com.ua/, спрямовану невизначеному колу осіб, у тому числі Покупцям.

«Акцепт» – прийняття Покупцем пропозиції Продавця щодо придбання Товару, зображення якого розміщено на Веб-сайті http://bbb.com.ua/, шляхом додавання його у віртуальний кошик та відправлення Замовлення.

«Товар» – предмет торгівлі (книга, виріб, модель, аксесуар, комплектуючі та супровідні предмети, будь-які інші предмети торгівлі), щодо придбання якого на Веб-сайті http://bbb.com.ua/ розміщена пропозиція Продавця.

«Покупець» – будь-яка дієздатна фізична, юридична особа, фізична особа-підприємець, згідно чинного українського законодавства, що відвідали Веб-сайт http://bbb.com.ua/ та мають намір придбати той чи інший Товар.

«Продавець» – ТОВ «Баланс Бізнес Букс».

«Замовлення» – належно оформлена та розміщена на Веб-сайті http://bbb.com.ua/  заявка Покупця на купівлю Товарів, що адресується Продавцю.

«Законодавство» – встановлені українським або міжнародним законодавством норми для регулювання договірних правовідносин за Договором.

«Істотний недолік Товару» – недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання Товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (Продавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин.

  1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

3.1. Продавець зобов’язується на умовах та в порядку, визначених цим Договором, продати Товар на основі Замовлення, оформленого Покупцем на відповідній сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/ , а Покупець зобов’язується на умовах та в порядку, визначених цим Договором, придбати Товар і сплатити за нього кошти.

3.2. Продавець гарантує, що Товар не переданий в заставу, не є предметом спору, не перебуває під арештом, а також на нього відсутні будь-які права третіх осіб.

3.3. Продавець та Покупець підтверджують, що чинний Договір не є фіктивною чи удаваною угодою або угодою, укладеною під впливом тиску чи обману.

3.4. Продавець підтверджує, що має всі необхідні дозволи на здійснення господарської діяльності, які регулюють сферу правовідносин, що виникають та діють в процесі виконання цього Договору, а також гарантує, що має право на виробництво та/або реалізацію товару без будь-яких обмежень, у відповідності з вимогами діючого законодавства України, та зобов’язується нести відповідальність у випадку порушення прав Покупця в процесі виконання цього Договору та реалізації Товару.

  1. ПРАВА ТА ОБОВЯЗКИ ПРОДАВЦЯ

4.1. Продавець зобов’язаний:

  • виконувати умови даного Договору;
  • виконувати замовлення Покупця в разі надходження оплати від Покупця;
  • передати Покупцю Товар згідно з вибраним зразком на відповідній сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/, оформленим Замовленням і умовами даного Договору;
  • перевірити якісні і кількісні характеристики Товару під час його пакування на складі;

4.2. Продавець має право:

  • в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим Договором у випадку порушення Покупцем умов цього Договору.

4.3. Продавець:

  • ТОВ «Баланс Бізнес Букс»

49000, м. Дніпро, вул. А. Фабра, буд. 4,
ЄДРПОУ: 32441569
Банківські реквізити:
п/р 26003060004626 в АТ КБ «ПРИВАТБАНК»,
МФО 300528

  1. ПРАВА ТА ОБОВЯЗКИ ПОКУПЦЯ

5.1. Покупець зобов’язаний:

  • своєчасно оплатити і отримати замовлення на умовах цього Договору;
  • ознайомитись з інформацією про Товар, яка розміщена на Веб-сайті http://bbb.com.ua/
  • при отриманні Товару у особи, що здійснила його доставку, впевнитися у цілісності та комплектності Товару шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення пошкоджень чи неповної комплектації Товару – зафіксувати їх в акті, який разом із Покупцем повинна підписати особа, яка здійснила його доставку Покупцеві.

5.2. Покупець має право:

  • оформити замовлення на відповідній сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/;
  • вимагати від Продавця виконання умов цього Договору;
  • на інформування про можливу додаткову комісію при оплаті європейських замовлень картками типу Mastercard, Visa, Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro.
  1. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

6.1. Покупець самостійно оформлює Замовлення на відповідній сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/шляхом додавання Товарів у віртуальний кошик за допомогою натискання кнопки “В кошик!”, або зробивши замовлення по електронній пошті, чи за номером телефону, вказаному в розділі контактів Веб-сайту http://bbb.com.ua/.

6.2. Строк формування Замовлення до 2 робочих днів з моменту його оформлення. В разі, якщо Замовлення відправлено у вихідний або святковий день, строк формування починається з першого після вихідного робочого дня.

  1. ЦІНА ДОГОВОРУ І ПОРЯДОК ОПЛАТИ

7.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем та зазначається на відповідній сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/. Ціна Договору визначається шляхом додавання цін всіх обраних Товарів поміщених у віртуальний кошик та ціни доставки, яка визначається в залежності від способу доставки відповідно до умов розділу 8 цього Договору.

7.2. Вартість Замовлення може змінюватись в залежності від ціни, кількості чи номенклатури товару.

7.3. Покупець може оплатити Замовлення наступними способами:

1) за допомогою банківського переказу грошей на поточний рахунок Продавця, що вказаний в рахунку, в т.ч. за допомогою Інтернет-банкінгу (Покупець оплачує Замовлення протягом трьох днів з дати отримання рахунку в розмірі 100% передплати).

2) накладним платежем при отриманні Замовлення в представництві служби доставки на території України чи на території іншої країни відповідно до місця здійснення замовлення Товару.

3) Кредитною карткою наступного типу:

  • Visa
  • Mastercard

4) будь-яким іншим способом за домовленістю з Продавцем.

Примітка. При оплаті Покупцем замовлення платіжною карткою можливо стягування додаткової комісії емітентом цієї картки, зокрема при оплаті Покупцем замовлення платіжною карткою можливо стягування додаткової комісії при оплаті Покупцем європейських замовлень емітентами карток Visa, Mastercard, Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro. При натисканні на сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/у відповідному розділі кнопки «ЗАМОВИТИ» означає, що Продавець повідомив Покупця про можливість стягнення додаткової комісії при оплаті Покупцем європейських замовлень, емітентом картки Visa, Mastercard, Visa Electron, Mastercard Electronic, Maestro.

  1. УМОВИ ДОСТАВКИ ТОВАРУ

8.1 Покупець отримує Товар за допомогою доставки, або отримує його особисто. Порядок оплати та отримання зазначений на відповідній сторінці Веб-сайту http://bbb.com.ua/.

8.2. При доставці Товарів в інші міста України чи на території іншої країни, що виконується іншими Службами доставки (далі Компаніями-перевізниками) Покупець у повному обсязі і беззастережно погоджується з Правилами перевезення вантажів цими Компаніями-перевізниками.

8.3. Факт отримання Товару та відсутність претензій до якості Товару, який доставляється Компаніями-перевізниками, Покупець підтверджує власним розписом у товаро-транспортній накладній, декларації Компанії-перевізника, або у видатковій накладній при отриманні Товару. Зі свого боку, Продавець гарантує відвантаження Товару Компанії-перевізнику у кількості, зазначеній і оплаченій Покупцем, в комплектності згідно специфікації цього Товару і в належному (робочому) стані і якості.

8.4. У разі відсутності Покупця за адресою доставки, вказаної Покупцем в заявці або відмови Покупця від отримання Товару з необґрунтованих причини, при доставці кур´єром Компанії-перевізника, Товар повертається Продавцю. Оплата за послуги Компанії-перевізника вираховується із суми, перерахованої Покупцем за Товар. Залишок суми повертається Покупцеві на підставі його листа, відправленого на e-mail: info@bbb.com.ua із зазначенням розрахункового рахунку, на який повинні бути повернуті грошові кошти.

Всі питання, що виникли в процесі оплати і отримання Товару, Покупець може з’ясувати за контактними даними в розділі Контакти.

  1. УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

9.1. Відповідно до ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів», Покупець має право на обмін Товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі, якщо триваліший строк не оголошений Продавцем. Покупець має право на обмін Товару із врахуванням положень законодавства про підстави та перелік Товарів, що не підлягають обміну (поверненню).

9.2У випадку наявності хоча б одного з перерахованих недоліків, Покупець зобов’язаний зафіксувати його у складеному акті довільної форми. Акт повинен бути підписаний Покупцем та особою, що здійснила доставку Товару або Продавця. При можливості недоліки повинні бути зафіксовані засобами фото- або відеозйомки. Протягом 1 (одного) дня Покупець зобов’язаний повідомити менеджера (представника Продавця відповідального за оформлення замовлення на Товар) про виявлені недоліки та домовитися про заміну Товару.

9.3Сторони погодили, що у випадку недотримання обов’язкових вимог вказаної процедури, визнається отримання Покупцем Товару у належному стані – без будь-яких механічних пошкоджень та у повній комплектності.

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

10.1. Сторони відповідають за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в порядку, передбаченому цим Договором і, чинним міжнародним та українським законодавством.

10.2. У разі виникнення спорів, пов’язаних з виконанням Сторонами цього Договору, за винятком спорів щодо стягнення заборгованості з Покупця, Сторони зобов’язуються вирішувати їх шляхом переговорів з дотриманням претензійного порядку. Термін розгляду претензії — 7 (сім) календарних днів від дати її отримання. По спорах у зв’язку із стягненням заборгованості з Покупця дотримання претензійного порядку не потрібно.

10.3. Усі спори, розбіжності або вимоги, що виникають з цього Договору або у зв’язку з ним, у тому числі що стосуються його виконання, порушення, припинення або недійсності, підлягають вирішенню у відповідному суді згідно міжнародного та українського матеріального і процесуального права.

  1. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

11.1. Сторони не несуть відповідальності за невиконання будь-якого зі своїх зобов’язань, за винятком зобов’язань по оплаті, якщо доведуть, що таке невиконання було викликано форс-мажорними обставинами, тобто подіями або обставинами, дійсно знаходяться поза контролем такої Сторони, настали після укладення цього Договору, що носять непередбачений і невідворотний характер.

До форс-мажорних обставин належать, зокрема, природні катаклізми, страйки, пожежі, повені, вибухи, обмерзання, війни (як оголошені, так і неоголошені), заколоти, загибель товару, затримки перевізників, викликані аваріями або несприятливими погодними умовами, небезпеки і випадковості на морі, ембарго, катастрофи, обмеження, що накладаються державними органами (включаючи розподілу, пріоритети, офіційні вимоги, квоти і ціновий контроль), якщо ці обставини безпосередньо вплинули на виконання цього Договору.

11.2. Сторона, для якої стало неможливим виконання зобов’язань за цим Договором через настання форс-мажорних обставин, повинна негайно інформувати іншу Сторону в письмовому вигляді про виникнення вищевказаних обставин, а також протягом 30 (тридцяти) календарних днів надати іншій Стороні підтвердження форс-мажорних обставин. Таким підтвердженням буде довідка, сертифікат або інший відповідний документ, виданий уповноваженим державним органом, розташованим за місцем виникнення форс-мажорних обставин.

11.3. Час, який потрібен Сторонам для виконання своїх зобов’язань за цим Договором, буде продовжено на будь-який термін, протягом якого було відкладено виконання через перерахованих обставин.

11.4. Якщо через дію обставин непереборної сили невиконання зобов’язань за цим Договором триває більше трьох місяців, кожна із Сторін має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку, письмово повідомивши про це іншу сторону. Незважаючи на настання форс-мажору, перед припиненням цього Договору внаслідок форс-мажорних обставин Сторони здійснюють остаточні взаєморозрахунки.

Незважаючи на настання форс-мажору, перед припиненням цього Договору внаслідок форс-мажорних обставин Сторони здійснюють остаточні взаєморозрахунки.

  1. ІНШІ УМОВИ ДОГОВОРУ

12.1. Інформація, що надається Покупцем є конфіденційною. Інформація про Покупця використовується виключно в цілях виконання його Замовлення (відправлення повідомлення Продавцю про замовлення Товару, надсилання рекламних повідомлень і т.д.).

12.2. Власним акцептування Договору або реєстрацією на Веб-сайті http://bbb.com.ua/ (заповнення реєстраційної анкети) Покупець добровільно надає згоду на збір та обробку власних персональних даних з наступною метою: дані, що стають відомі використовуватимуться в комерційних цілях, в тому числі для обробки замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, надсилання телекомунікаційними засобами зв’язку (електронною поштою, мобільним зв’язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність Веб-сайту http://bbb.com.ua/.

Для цілей, передбачених цим пунктом, Покупцю мають право направлятися листи,

повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також відправлятися sms-повідомлення, здійснюватися дзвінки на вказаний в анкеті телефонний номер.

12.3. Покупець дає право здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: поміщати персональні дані в бази даних (без додаткового повідомлення про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у міру необхідності). Продавець бере на себе зобов’язання забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов’язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов’язковий запит компетентного державного органу).

12.4. У випадку небажання отримувати розсилку, Покупець має право звернутися до Продавця, написавши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, надіславши його на поштову або електронну адресу.

12.5. Продавець не несе відповідальність за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні замовлення. Покупець несе відповідальність за достовірність вказаної при оформленні замовлення інформації.

Політика конфіденційності та умови користування сайтом www. bbb.com.ua

Товариство з обмеженою відповідальністю «Баланс Бізнес Букс» (надалі – ТОВ «Баланс Бізнес Букс») публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом bbb.com.ua (надалі також – Сайт) з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

  1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.
  2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
  3. При реєстрації на сайті bbb.com.ua та створенні особистого кабінету, користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної, расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому. При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від товариства розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту. Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки. Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, які зазначені вами при реєстрації або у своєму Особистому кабінеті.
  4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті bbb.com.ua може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Instagram, Facebook , ВКонтакте, google +. ТОВ «Баланс Бізнес Букс»  може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.3. При реєстрації на сайті bbb.com.ua відвідувач дає згоду адміністрації  ТОВ «Баланс Бізнес Букс» на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу, у т.ч. третім особам, обробку та зберігання цих даних.

4.4. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під’єднання до Інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

4.5. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України “Про захист персональних даних", “Про інформацію", “Про рекламу", “Про телекомунікації", “Про підприємництво", “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03" “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу", а також статуту ТОВ «Баланс Бізнес Букс» і внутрішніх нормативних документів товариства.

4.6. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7 Сервер сайту bbb.com.ua тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адреса комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.

4.8. При роботі сайту bbb.com.ua використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт bbb.com.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.9. За допомогою системи Google Analytics або іншого сервісу ТОВ «Баланс Бізнес Букс» може збирати статистику про відвідування сайту, та інформацію про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.10 ТОВ «Баланс Бізнес Букс» вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

4.11 ТОВ «Баланс Бізнес Букс» не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. Товариство  може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. Товариство  може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені агентства, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. Товариство  може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.

5.Сайт bbb.com.ua може містити посилання на сайти, які не належать ТОВ «Баланс Бізнес Букс».

  1. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту bbb.com.ua. на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу законну вимогу згідно з чинним законодавством України.
  2. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту bbb.com.ua, якщо такі виникли при користуванні сайтом.
  3. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті bbb.com.ua не зашкодить інтересам третіх осіб.
  4. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті bbb.com.ua була максимально достовірною. Проте товариство не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об’єктивними і актуальними на момент перегляду.
  5. Авторські публікації і колонки, які містить сайт bbb.com.ua, є точкою зору їх авторів. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» не несе відповідальності за точність, об’єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті bbb.com.ua з посиланням на інші ЗМІ.
  6. Всі права на сайт bbb.com.ua і його зміст належать ТОВ «Баланс Бізнес Букс» або використовуються товариством за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права", міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
  7. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту bbb.com.ua для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «Баланс Бізнес Букс». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт bbb.com.ua.
  8. Копіювання інформації з сайту bbb.com.ua може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.
  9. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту bbb.com.ua. У межах, які максимально дозволяє закон, ТОВ «Баланс Бізнес Букс», ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту bbb.com.ua, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту bbb.com.ua, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ТОВ «Баланс Бізнес Букс» попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
  10. При роботі з сайтом bbb.com.ua відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.
  11. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» залишають за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.
  12. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу, Ви повинні залишити сайт.
  13. Реєстрація на сайті. Під час реєстрації ви реєструєтеся в якості особистого користувача Сайту і повинні використовувати свої особисті ідентифікаційні дані. Ви повинні надати точну і повну реєстраційну інформацію. Реєстрація призначена тільки для одного користувача. Ваше ім’я користувача та пароль є вашими особистими інструментами для доступу до областей, доступних виключно зареєстрованим користувачам, тому вони не можуть бути використані будь-ким ще для отримання доступу до таких областей.
  14. Обмеження відповідальності. Дана інформація була ретельно підготовлена, але представлена в загальних рисах, і її слід розглядати тільки у якості загального керівництва. Ця інформація не може служити підставою для розгляду конкретних ситуацій, і ви не повинні діяти, або утримуватися від здійснення дій на основі інформації, що міститься в цьому документі, без отримання конкретної професійної консультації. Будь ласка, зв’яжіться з ТОВ «Баланс Бізнес Букс» для обговорення цих питань в контексті ваших конкретних обставин. ТОВ «Баланс Бізнес Букс», його партнери, співробітники та агенти не беруть на себе і не несуть ніякої відповідальності або зобов’язань по відшкодуванню збитків, що виникли в результаті будь-яких дій, які були або не будуть вжиті будь-ким, хто поклався на таку інформацію, або за будь-яке рішення, прийняте на її основі.
  15. Для захисту особистої інформації від втрати, неправильного використання, зміни та знищення були впроваджені загальноприйняті стандарти технічної та операційної безпеки. Однак, як вам відомо, ніяка передача даних через Інтернет не може бути цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми завжди будемо докладати розумних зусиль для захисту вашої особистої інформації, ми не можемо гарантувати, що будь-яку інформацію, яку ви нам надаєте, можна убезпечити від несанкціонованого використання третьою стороною або проникнення. Тому ми не можемо в повній мірі гарантувати безпеку вашої особистої інформації, або вашого користування Сайтом. Ми не можемо гарантувати, що на Сайті немає вірусів або шкідливих кодів. Ви згодні з тим, що відповідальність за захист від таких вірусів і/або кодів ваших інформаційних технологій або обладнання, яке ви використовуєте для доступу на Сайт, лежить на вас. ТОВ «Баланс Бізнес Букс» не несе відповідальність за політику конфіденційності на сайтах третіх осіб, посилання на які вона надає, при цьому рекомендується ознайомитися з політикою конфіденційності до надання будь-якої особистої інформації на таких сайтах.
  16. Якщо будь-яка з цих умов визначається як незаконна, неправильна або іншим чином нездійсненна через законодавство будь-якої держави або країни, в якій ці умови підлягали виконанню, то в тій мірі і в межах юрисдикції, в якій ця умова є незаконною, вона повинна бути відокремлена або видалена з цих Положень, тоді як інші умови залишаються в силі і продовжують бути обов’язковими для виконання.
  17. Цю Політику та Умови слід регулювати та тлумачити відповідно до законодавства України. Оскільки на Сайт можна зайти з будь-якої точки світу, де законодавство відрізняється від Українського, то при доступі на Сайт ви погоджуєтеся з тим, що до всіх питань, що стосуються використання вами Сайту, буде застосовуватися законодавство України. Ви і ми також згодні підкорятися виключній юрисдикції українських судів по відношенню до таких питань. Незважаючи на це, при необхідності, ми залишаємо за собою право на пред’явлення виконавчого провадження в будь-якому суді або судах будь-якої країни проживання однієї зі сторін.

З повагою,

Адміністрація Сайту